ÄR YEEZY.SE ÄKTA?

Då hemsidan Yeezy.se visar sig i sökmotorerna för de flesta svenska sökningarna som inkluderar ordet ”yeezys”, så har allt fler börjat fråga om den är äkta.
Det korta svaret på den frågan är: nej, hemsidan är inte legit ifall man letar efter äkta Yeezys.

Vem driver dessa sidor och vad är det för produkt som levereras?

Vanligtvis är det kinesiska tillverkare av fakeskor som ser sin chans att marknadsföra sina knock-offs i sökmotorer där konkurrensen är låg. Svenska sökmotorer är väldigt drabbade just av denna anledning, vilket i sin tur resulterar att tusentals människor blir lurade till att köpa sneakers som de bevisligen trodde var ’the real deal’.

Om du råkar vara ett offer till detta så kan du i alla fall trösta dig med att du inte blivit helt scammad, då du faktiskt kommer få ett par sneakers till slut (antagligen efter ett par veckor). Men som redan nämnt så kommer produkten vara oäkta, men till vilken grad är svårt att säga.

I vårt fall med Yeezys så finns det replikor som är otroligt nära till att se ut att vara 100% autentiska, så nära att det krävs en expert för att avgöra. Detta är dock vanligtvis inte fallet för hemsidor som dessa. Om man letar efter riktigt ’bra’ fake yeezys så är dessa sidor ingenting att rekommendera, särskilt inte med tanke på att de utger sig för att sälja äkta vara.

Handel av förfalskade varor är olaglig, vilket innebär att det är olagligt att sälja, men även att köpa denna typ av varor. Keep that in mind while you’re looking for them sweet 1:1 fake yeezys ;).

Slutsats

Yeezy.se säljer alltså inte äkta adidas Yeezy Boost. Det är inte en hemsida, eller en marknad som man vill stötta och man bör därav undvika att handla från denna typ av sida helt och hållet.

Håll hårt i era pengar och stay woke.

yeezy.se legit ? - nej yeezy adidas sverige. yeezy.se är inte äkta