Nya Yeezys i November och December - 2017!

Vi har fått vänta länge, men det är nu bekräftat att de nya färgerna till Yeezy Boost 350 V2: Blue Tint och Beluga 2.0 kommer att släppas nu i december, samt att Frozen Yellow kommer vara tillgänglig redan i november!

Det ryktas att Kanye även ska producera ett betydligt större antal sneakers under denna release, för att komma ett steg närmre sitt löfte, att alla som vill ha Yeezy skor ska få tillfället att köpa ett par. Detta är otroligt goda nyheter, då det minst sagt är ledsamt att inte vinna i rafflen, för att sedan bevittna hur folk köper upp skorna och säljer dem samma dag, tre gånger dyrare.

Hur mycket större produktionen kommer att vara har vi ännu inte fått svar på, så det är för tillfället svårt att säga hur många vinnare varje butik kommer att ha. Vi är antagligen fortfarande en lång väg ifrån att ha Yeezys på hyllorna i skoaffärer, men detta är ett stort steg åt det hållet.

Se till att vara förberedd: på våran startsida har vi listat de främsta företagen som nästan garanterat kommer att få in yeezys under detta släpp. Ta en titt och håll er uppdaterade, inom en snar framtid lär vi få reda på exakta datum.