Sneakers till vintern – NMD_XR1 Winter

 

Tiderna med bitande frost och frustrerande slask är här och de flesta väljer att ställa sina sneakers på hyllan. Andra är så pass hängivna att de alltid glider runt i sina sneakers, oavsett väder eller säsong.

Trots att man inte kan göra något annat än att se charmen i dessa människors envishet, så är det fortfarande uppenbart att tunna sneakers inte är gjorda för svensk vinter och därmed tar stryk.

Som tur är så har adidas insett att det finns en efterfrågan på skor som ska klara vinterkylan och samtidigt besitta estetiken som just sneakers har.

Låt mig presentera; adidas NMD_XR1 Winter!

Olivgrön NMD XR_1 WINTER

NMD_XR1 ovanifrån En bild på XR1 Winter från sidan

Då just NMD är en av de absolut populäraste skomodellerna 2016/2017 så råder det inga tvivel om att det är just den modellen som skall få en version ägnad till alla NMD-entusiaster i de kyligare delarna av världen.

NMD_XR1 Winter är utrustad med ett tjockt tyg som tillsammans med den tillagda ankelstrumpan bevarar fotvärmen, bättre än vad man kan tänka sig.

Modellen finns tillgänglig i tre olika färgscheman: Olivgrön, silvrig grå och slutligen röd/svart, med en detalj av ljuslila. Den olivgröna färgen är definitivt min go-to pick, då den kan lyfta de flesta outfits under hösten och vintern.

I skrivande stund är det även 30% rabatt på dem, så är man i behov av ett par vinterskor så bör man verkligen ta sig en titt här!